Image

Mijn naam is Marti van Kranenburg, moeder van drie fantastische kinderen en ik ben met veel genoegen net de vijftig gepasseerd. Een heerlijke tijd om nieuwe dingen te leren, persoonlijk en op fotografisch gebied.

Omdat fotograferen al jaren mijn interesse had, ben ik mij dus gaan scholen in fotografie om zo te groeien in dat wat ik zo gaaf vind om te doen. In de loop der jaren heb ik ondervonden dat ik houd van studiofotografie, dan vergeet ik de tijd en ga helemaal voor dé foto. Foto’s maken is alsof ik mezelf een kado geef, zó mooi kan een voorwerp gefotografeerd worden. En tegelijk is juist het werken met mensen wat ik de afgelopen jaren in opdracht heb gedaan, heel anders en een heerlijke tegenhanger van het stille werken in een studio.

Dit ben ik ook, “een mensen mens”. Men vraagt mij voor bruiloften, recepties, profielfoto’s en gezins shoots Over mij wordt gezegd dat ik open ben, een sfeermaker, dat ik goed luister naar wat de klant wil en dat omzet in een krachtige foto. Met mijn website wil ik anderen door de lens van mijn ogen laten kijken.

Contact opnemen